top of page

Sprookjes Agenda

Saboteur-1.jpg

Archetypisch jij:
het Slachtoffer

woensdag 1 november
20.00 - 21.30 uur

Het Slachtoffer is een van de vier basis archetypen in elk human design, net als het Kind, de Prostitué en de Saboteur. Deze vier 'gevaarlijke' energieën in ons menselijke systeem kunnen voor een hoop problemen zorgen. Maar als je hun ware aard en functie kent, zijn ze juist heel behulpzaam. In deze gratis Masterclass leer je het Slachtofffer inzetten voor je eigen groei.

Gratis online sessie
via ZOOM 

WBF020A2541v.jpg

Oervrouwelijk:
de heks

vrijdag 13 oktober
10.00 - 17.30 uur

Activeer en integreer jouw vrouwelijke oerkracht via het archetype 'Heks'. Op en rond een oude boerderij en een yurt beleef je sprookjesachtige ontmoetingen: met de natuur, je creatieve talenten en je verborgen magische heksenkracht. Voor max. 8 nieuwsgierige vrouwen en mannen!

Dit is de tweede archetypedag met de heks in de hoofdrol

 

Le Freinage, Eckelrade

Mystic circle_1.png

Mystieke Kracht Cirkel / Sistership

maandag 13 november
19.30 - 22.00 uur

Bekrachtigen. Eren. Inspireren. Initiëren. Motiveren. 
Onvoorwaardelijk luisteren en gehoord worden. Jezelf met en zonder schaamte uitdrukken. Raken en geraakt worden. Gevoelens verwerken.
Bedding ervaren. Jezelf zijn.
Dat is de essentie van de Mystieke Kracht Cirkel. Dit keer gaan we shaken, sharen en naar onze kern met een sound meditatie.


New Loreto Klooster, Simpelveld

Image by Jeremy Bishop

Zielsopstellingen vanuit Talentenspel

1 december
09.30 - 13.00 uur

Deze opstellingenochtend is alleen voor cliënten die een volledig Talentenspel traject doorlopen hebben, bij mij of elders. We gaan twee of drie zielsopstellingen doen. Geef bij het aanmelden op of  je een opstelling op jouw Ziel wil, anders ben je automatisch representant in de opstellingen. 

 

Aansluitend is er gelegenheid om samen te lunchen.

Klooster New Loreto
Simpelveld

bottom of page