top of page

Sprookjes Agenda

Maankunst 3.jpg

woensdag 26 mei, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand staat het thema GROEI centraal.

 

Tell me more

Maan ladder Jonas van Nevel.jpg

zo 22 augustus, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand gaat over WIJSHEID.

Tell me more

Maan hou van jou tot maan en terug.jpg

vr 19 november, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand draait om OVERLEVEN.

Tell me more

Maankunst 2.jpg

donderdag 24 juni, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand draait om BESTEMMING.

Tell me more

Maan to the moon and back.jpg

ma 20 september, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand gaat over de EEUWIGE CYCLUS.

Tell me more

Maan beklimming 2.jpg

zo 19 december, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand draait om LOSLATEN.

Tell me more

Maan love you to moon and back.jpg

dinsdag 26 juli, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand gaat over OFFEREN.

Tell me more

Maan beklimming 1.jpg

wo 20 oktober, 20.00

maankozing

Ontwikkel je vrouwelijke spiritualiteit, vergroot je creatiekracht en integreer de wijsheid van de maan in je dagelijkse bestaan. Deze maand draait om TRANSFORMATIE.

Tell me more

sprookjesruimte

bottom of page