Hoi, ik ben
Nicole Pol

Van familie en vrienden tot klanten en volgers, ik sta bekend als de 'Sprookjesvrouw'. Ik geloof dat mooie verhalen en 'happy endings' bedoeld zijn om ons te inspireren en uit te dagen. Het leven kent tegenslagen, en toch is Leven een Wonder. Als je nog niet bent wie en waar je wil zijn, weet dan dat je sprookje nog niet ten einde is... 

2019_Original_Cin_Godinnen_Shoot_Nicole_01B.jpg

"You've always
had the power
my dear."

glinda

Nicole Pol _ Durfkracht @ La Sirel _LowRes_11.jpg

Nicole Pol (Heerlen, 31 januari 1972) is Wondernemer sinds 2005. Na twee studies en een (werk)leven van 12 ambachten, 13 ongelukken besluit ze spontaan om voor zichzelf te beginnen. Zonder businessplan, groot netwerk, startkapitaal en speciale ondernemerskennis- en vaardigheden is ze binnen 6 maanden onafhankelijk. Na 15 jaar met hart en ziel te hebben gewerkt als marketingcommunicatie expert in de creatieve sector start ze in 2016 een coach praktijk. In 5 jaar tijd bouwt ze een compleet nieuw netwerk op en helpt ze meer dan 60 vrouwen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

"Ik maak me 'hart' voor de kracht van creatieve spiritualiteit zoals ik mijn missie ook wel noem. Iedereen heeft vanuit de Schepping twee super coole gratis tovertools meegekregen: onze scheppingskracht en de vrije wil. Daarmee kunnen we ons levensverhaal zelf vormgeven en ons eigen sprookje creëren. Het is mijn missie om mensen dat te leren.

Daarnaast heeft elk mens zijn eigen talenten, potentie en persoonlijkheid meegekregen. Het is de bedoeling om die te ontwikkelen. Om van je talenten vaardigheden te maken en van je persoonlijkheid je personal power. Soms ben je, zoals ik, onbewust van je potentie... totdat je op een dag wakker wordt gekust, meestal door iets confronterends.

Er bestaan veel misverstanden over sprookjes, alsof het leven altijd rozengeur en maneschijn is of zou moeten zijn. Iedereen kent tegenslagen, verdriet en verlies, in sprookjestermen: het leven zit vol met beren, wolven, heksen en ander sprookjesgespuis. Het gaat erom: wat doe je daarmee? Tegenslag is niet het einde maar het begin van  transformatie.

Ik nodig je uit om samen met mij jouw verhaal te onderzoeken en waar nodig te herschrijven. Activeer je innerlijke Wonderwoman, ze zit ook in jou. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en investeren in persoonlijke ontwikkeling was voor mij de sleutel tot het openen van mijn innerlijke koninkrijk. Het heeft me waarlijk Wonderen opgeleverd."

ONTDEK JE 13 TOPTALENTEN EN ONTRAFEL ZO JE LEVENSMISSIE IN EEN LIFE CHANGING LIVE TRAJECT

WORD BAAS IN EIGEN BEWUSTZIJN & LEER JE EIGEN VERHAAL REGISSEREN VIA (ONLINE) COACHING

LAAT JE INSPIREREN DOOR MIJN GEDACHTEGOED & ABONNEER JE GRATIS OP MIJN ONLINE MAGAZINE 

witruimte