top of page

Veelgestelde vragen

  • Wie is Sprookjesvrouw en hoe lang bestaat zij?
    Sprookjesvrouw is de merknaam van Nicole Pol, mens sinds 1972, Wondernemer sinds 2005, actief als fairytale fempowerment coach sinds 2016, gecertificeerd missie- en talentencoach sinds 2019.
  • Waar komt de naam ‘Sprookjesvrouw’ vandaan?
    Sprookjesvrouw is geboren uit de ongelofelijke persoonlijke en professionele transformatie die ik heb meegemaakt: van naïef Limburgs meisje dat gevoelsmatig op slot zat - en in 13 sloten tegelijk liep - naar de wijze, open, ge(s)laagde communicatie en coach Queen die ik nu ben. Waar ik op mijn 28ste dacht dat mijn leven mislukt was omdat ik in een burn-out terecht kwam, ben ik mijn leven gaan zien en ervaren als een magische en mystieke sprookjesreis: verrassend, verrijkend en tot de verbeelding sprekend. Met de juiste tools kan iedereen ontwaken voor het wonder dat het leven is.
  • Wat is je favoriete sprookje?
    Ik heb er twee: The Wizard of Oz, omdat het gaat over het ontdekken van de tovenaar in jezelf. En Alice in Wonderland vanwege de geniale grotendeels absurde humor en verbeeldingskracht in het verhaal en de moed en openheid van Alice voor de wereld van de fantasie en de creativiteit.
Staat jouw vraag er niet tussen, aarzel niet en neem gerust contact op.
bottom of page