top of page

Logica brengt je van A naar B, verbeeldingskracht brengt je overal 
Einstein

Coaching, training & creatie | thema's: talentontwikkeling, trauma, bewustzijn, fempowerment, authentieke communicatie, eileiderschap, spiritualiteit, missie, purpose, transformatie, archetypen, wonderbewustzijn en mystiek

Er was eens... Zo begint elk sprookje, maar wie gelooft daar tegenwoordig nog in? En dat terwijl we de sprookjesspiegel, de verbeeldingskracht en de hoop die schuilt in verhalen met een goede afloop 'hart' nodig hebben. 

In 2016 had ik een heldere droom: dat de vrouwelijke energie in ieder van ons de wereld in balans zou brengen. Het kapitalisme en patriarchaat plukken 'people en planet' kaal voor profit en prestige. Ik zou de kaalslag helpen kenteren en kantelen door vrouwen meer sla(a)gkracht te geven.

Om van betekenis te kunnen zijn, moest ik heel wat illusies doorprikken; deze horen onlosmakelijk bij het be-leven van het sprookje. Ik had een liefdevolle maar strenge leermeester: de (T)overgang. Ze gaf me haar kostbare tijd, toewijding en (tover)tools om te transformeren.

Ik heb mijn verhaal als vrouw herschreven, hoofdstuk voor hoofdstuk. Graag begeleid ik jou naar jouw nieuwe 'ik' en 'Ikigai'. Dat is Japans voor 'reden van bestaan'. Als je weet wie je wérkelijk bent en waarom je er bent, kun je gaan bepalen waar je voor wil gaan in jóuw leven. 

Het is de tijd van de bezielde Zachtpatsers, de energieke Eileiders, de gegronde Mystici, de Conscious Creators, de Verbeeldingsvolle Veranderaars, de Purpose Professionals, de Slimme Sprookjesvrouwen met Spirit en de Mythische Mannen met Hart. Het is aan ons om het tij te
yinfluencen.

Hoger Zelfontwikkeling
Wonderbewustzijnscoaching
Zielsgeluk & Zingeving

WBF020A2767v.jpg