top of page
AliceInWonderlandRetraite_edited.jpg

wanneer het tijd is
om te groeien

Welkom Sprookjesvrouwen, mannen met hart, yinfluencers, Eileiders, creatieve spirits, bezielde wonderzoekers en ware wondervinders

LaLa...Laboratorium voor een bezield leven vol creatiekracht

Geboortegrond voor (hoger) zelfbewustzijn en zingeving

Pleisterplaats voor de kracht van verbeelding en verwondering

HX magazine logo zw.png
HX magazine logo zw.png
OERVROUW-MAGAZINE-LOGO transp.png

Bezielde zelfontwikkeling / 1001 x creatiekracht

Life is what you make it: je bent een co-creator in dit universum. De rechterhand van God, de linkerhand van Godin. Jij hebt alles, maar dan ook werkelijk alles in je om een sprookjesleven te leiden: een vrij en bezield leven vol vreugde, visie, verbinding en verbeeldingskracht. Maar misschien ervaar je dat niet zo, sterker nog, misschien wordt jouw leven momenteel gekenmerkt door vertwijfeling, onmacht, een niet-weten, een niet-voelen, gebrek aan levenslust, moedeloosheid, energieverlies. Misschien word je geleefd en voel je je enigszins verloren en verdwaald in Wonderland, net als Alice. Als geen ander kan ik jou op een creatieve manier in deze periode begeleiden. Zie het als een uitgelezen kans om van in je pijn je goudmijn te ontdekken! Met hulp van mijn tovertools en talenten breng ik je in contact met het waarom achter de dingen. Met jouw missie, talenten en Creatiekracht, zodat je jouw vreugde en vrijheid weer terugkrijgt en zelfbewust je persoonlijke en professionele 'yellow brick road' vervolgt. Ik weet dat jij een ander leven wil creëren, niet alleen voor jezelf, ook voor onze planeet, Moeder Aarde. Het is aan de bezielde Zachtpatsers, de energieke Eileiders, de gegronde Mystici, de Conscious Creators, de Verbeeldingsvolle Veranderaars, de Purpose Professionals, de Slimme Sprookjesvrouwen met Spirit en de Mythische Mannen met Hart om het tij te keren en met onze Yinfluencer power een nieuwe wereld te creëren.

Ben jij bereid de Held(in) in je eigen verhaal te worden? Jouw sprookjesstory te ontrafelen en te herschrijven? Jouw unieke bijdrage te leveren aan deze wereld? Dan heet ik je van harte welkom in mijn Sprookjeswereld.

Als je wilt dat je kinderen slim worden, lees ze sprookjes voor. Wil je super slimme kinderen,lees ze meer sprookjes voor.

Einstein
 

large woman resting in the interior. Photo combination concept.jpg

Alice in Wonderland / dagretraite

Fuck de ratrace. Zeg een dag in de maand je verplichtingen en verwachtingen vaarwel. Hang jezelf aan de creatieve laadpaal in een prachtige yurt in Eckelrade. Keine groep, groot plezier.

Talentenspel-AmarinsdeJong-Koningin-2020-bijgesneden_edited.jpg

Missie- en Talentenspel

Je pijn is je goudmijn. Dit betoverende traject is voor schatgravers op zoek naar hun missie en naar meer levensgeluk en zingeving in het werk. Voor goudzoekers die bereid zijn regie te nemen, beren te temmen en de weg vrij te maken om hun eigen sprookje te (her-)ontdekken en te leven. 

Sprookjesvrouw-highres[1]_edited.jpg

Archetype Lab / Heks

In het Archetype Laboratorium gaan we aan de slag met... jawel, archetypes. Op vrijdag 13 oktober 2023 verkennen we de heks, een oervrouwelijk en beladen archetype waar veel over te ontdekken valt.

bottom of page