top of page

Hoi, ik ben
Nicole Pol

Van familie en vrienden tot klanten en volgers: ik sta bekend als de 'Sprookjesvrouw'. Ik geloof dat mooie verhalen en 'happy endings' bedoeld zijn om ons te inspireren en uit te dagen. Het leven kent tegenslagen, en toch is Leven een Wonder. Als je nog niet bent wie en waar je wil zijn, weet dan dat je sprookje nog niet ten einde is... 

2019_Original_Cin_Godinnen_Shoot_Nicole_01B.jpg

"You've always
had the power
my dear."

glinda | wizard of oz

Nicole Pol _ Durfkracht @ La Sirel _LowRes_11.jpg

Nicole Pol (Heerlen, 31 januari 1972) is Wondernemer sinds 2005. Na twee studies en een (werk)leven van 12 ambachten, 13 ongelukken besluit ze spontaan om voor zichzelf te beginnen. Zonder businessplan, groot netwerk, startkapitaal en speciale ondernemerskennis en -vaardigheden is ze binnen 6 maanden onafhankelijk. Na 15 jaar met hart en ziel te hebben gewerkt als marketingcommunicatie expert in de creatieve sector start ze in 2016 een coach praktijk. In 5 jaar tijd bouwt ze een compleet nieuw netwerk op en helpt ze meer dan 150 vrouwen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

"Ik maak me 'hart' voor de kracht van creatieve spiritualiteit en mystiek. Iedereen heeft vanuit de Schepping een aantal super coole gratis tovertools meegekregen. De belangrijkste twee: onze scheppingskracht en de vrije wil. Daarmee kunnen we ons levensverhaal zelf vormgeven en ons eigen sprookje co-creëren.

Verder kunnen we gebruik leren maken van de kracht van de verbeelding, de liefde en het (w)onderbewustzijn. We kunnen ook leren werken met de wetten van het Universum of de zogenaamde Hermetische principes. Denk aan de Wet van Goddelijke Eenheid, de Wet van Vibratie en de Wet van Aantrekking.

Tot slot heeft elk mens zijn eigen talenten, potentie en persoonlijkheid meegekregen. Het is de bedoeling om die te ontwikkelen. Om van je talenten vaardigheden te maken en van je persoonlijkheid je
personal power. Soms ben je je, zoals ik, onbewust van je potentie... totdat je op een dag wakker wordt gekust, meestal door iets confronterends.

Het is mijn missie om creatieve, (hoog)gevoelige, slimme en verbeeldingsvolle vrouwen en mannen te helpen geloven in hun creatiekracht en (fem)power, zodat ze vanuit vertrouwen en in lijn met hún missie en talenten gaan leven, werken en liefhebben. Dus inclusief zachte mannen die de stereotype mannelijke rol beu zijn.

Er bestaan veel misverstanden over sprookjes, alsof het leven altijd rozengeur en maneschijn is of zou moeten zijn. Iedereen kent tegenslagen, verdriet en verlies. Het is vaak het begin van transformatie. In sprookjestermen: het leven zit vol met beren, wolven, heksen en ander sprookjesgespuis. Het gaat erom: wat doe je daarmee? 

Ik nodig je uit om samen met mij jouw verhaal te onderzoeken en waar nodig te herschrijven. Activeer je innerlijke Wonder(wo)man. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en investeren in persoonlijke ontwikkeling was voor mij de sleutel tot het openen van mijn innerlijke koninkrijk. Het heeft me waarlijk Wonderen opgeleverd."

Bekijk mijn CeeVee voor info over mijn opleidingen en opdrachtgevers.