top of page
Nicole Pol _ Durfkracht _ La Sirel _LowR
Start 21 maart 2021
220 volt creative confidence

overwin je
succesangst

NicolePol_Sprookjesvrouw_LaSirel_edit.jp

Miss Lukken

Girl Behind a Curtain

Je bent bang voor je licht, je ziel, jouw sprookje

Ben jij bang om te "mislukken"? Of vind je het behalen van successen veel enger? De meeste vrouwen zijn bang om te stralen. Te shinen. Zonder gene het podium te pakken. Het woord te doen. Voor hun intelligentie en wijsheid uit te komen. Hun macht te gebruiken. Hun waarheid te spreken.  En vanuit hun volle potentie en ontembare ziel te leven. Ik nodig je uit om jouw "herstory" te herschrijven...

Je houdt je in, past je aan, leeft niet ten volle

Een voet op het gas, een op de rem. Je maakt je kleiner dan je wil zijn en bent. Neemt genoegen met wat je gewend bent in plaats van jezelf toe te staan het anders te doen en meer te verlangen. Je slikt in. Sluit ongewenste compromissen. 

Nicole Pol _ Durfkracht _ La Sirel _LowR

maak jouw 

calimero een eierkopje kleiner

Nicole Pol _ Sprookjesvrouw TALENTENSPEL

by by calimero

Christmas Tree Farm

Hoge bomen
vangen veel wind

 

Jij houdt je in. Vanuit angst, schuldgevoel, schaamte, of omdat je niet overtuigd bent van jouw waarde en belang. Je houdt je kleiner dan je bent, en je weet het. Want... wat als het lukt? Kun je de groei wel aan? De druk? De kritiek? De verantwoordelijkheid? Wie "outgrow" en overschaduw je? Wie ga je verliezen? En wat? Wie gaat jou naar beneden willen halen? Bij zich willen houden? Verwijten maken? Hoe ga je hiermee om? Het roept niks fijns op. 

Nicole Pol _ Durfkracht _ La Sirel _LowR
Yeah sure!

geef jezelf het voordeel van je eigen twijfel

Nicole Pol _ Sprookjesvrouw TALENTENSPEL

hallo onzekerheid

Neon Light

Ontsluit je Miss Lukken en start met Wondernemen

Stel je voor dat je leeft vanuit het besef dat jij hier niet voor niets bent. Dat de wereld met smacht op je wacht. Op jouw talenten. Je visie. Je kennis en kunde. Je waarheid, en wijsheid. Op je liefdevolle natuur. Je vermogen om te verwonderen. Te raken. Te delen. Te verbinden. Compassie te hebben. Creatief te zijn. Vol verbeeldingskracht. Hoe zou je leven en ondernemen als je weet dat er zielsveel van jou gehouden wordt?  

In "vlam en vuur" staan in plaats van jezelf afbranden

Er huist een "loving soul" in jou. Er leeft een krachtige Koningin in jou. Er is een Wonderland. Er is een MISSie en een Miss Lukken. Die gaan we een gezicht geven, een hart, handen, een buik, een vagina, voeten en een hoofd. We gaan haar "vrij en frank" belichamen, om ons beperkte zelf te kunnen overstijgen. Waarom? Om van jouw succesangst een sprookjesstory te maken.

Nicole Pol _ Sprookjesvrouw TALENTENSPEL
Nicole Pol _ Durfkracht _ La Sirel _LowR
Royal goodass

gun jezelf een koninkrijk vol licht en liefde

in de naam van de moeder, de dochter & het heilige lichaam

Nicole Pol _ Durfkracht _ La Sirel _LowR

Nú voor een super licht prijsje!

Deze 21-daagse online creatie training is een spetterend pilot programma dat start op 21 maart 2021.

Wat houdt dat in? Mijn zorgvuldig opgebouwde marketing kennis en coach ervaring test ik met Miss Lukken in de praktijk! Jij kan mij daarbij helpen, voor een spotprijs! Het programma is veel meer waard en wordt ná de pilot verkocht voor € 333,- .

 

In ruil voor jouw feedback bied ik het programma echt voor een idioot lage prijs aan! Zet dat eens af tegen wat jouw angst je kost! Of tegen wat jij straks zou betalen voor dit programma als het doorontwikkeld is?


Voor jouw input en hulp bij deze pilot word je dus beloond met een sprookjesdeal! Tot 1 maart betaal je slechts € 99,- ex btw.

Dit is inclusief:

  • Toegang tot een besloten FB community

  • Sprookjesjournal & podcasts

  • Trainingsvideo's & live coach calls

  • 3 magische meditaties

Op 11 maart 2021 gaat de prijs omhoog naar € 139,- ex btw. Nog steeds een sprookjesprijs natuurlijk voor jouw zelfrealisatie.

Dit programma helpt je
dichterbij jouw persoonlijke bezieling te komen en jouw professionele merk sprookje te creëren!

Dit is de praktische informatie

  • De trainingsduur is 21 dagen met tussendoor voldoende rustdagen - de training volgt de maancyclus en begint en eindigt met wassende maan, een uitstekende stand om te groeien en bloeien;

  • De training begint op 21 maart 2021 – ik heb bewust gekozen voor dit Engelengetal én het inluiden van de lente, omdat het een nieuw begin, nieuwe kansen en onafhankelijkheid symboliseert;

  • De training nodigt je uit om tijd en aandacht aan jezelf te geven – waarbij je zelf bepaalt hoeveel, waar, wanneer en waarom; hoe dieper je durft te gaan, hoe hoger je vliegt;

  • De training maakt gebruik van een Sprookjescommunity op Facebook; de community heet "Sprookjesvrouwen", als eerbetoon aan vrouwen die geloven in het (on)mogelijke als mens en (w)ondernemer;

  • Als het goed voelt, koop alvast een mooie “journal”, om te schrijven, tekenen en al je creativiteit uit te drukken. Haal ook slingers en ballonnen in huis, we maken er een fairytale feestje van;

  • Weet dat jij een wezenlijke rol hebt hier, een plek op deze prachtige aardbol en dat je niet alleen bent; je bent zowel een uniek individu als behorend bij het universele collectief en we gaan het samen doen!

Shine bright like a diamond

JOSINE VAN DE NOBELEN // Next level leven coach & Linkedin expert

Josine-van-de-Nobelen-Feelfair.jpeg

"Als deelnemer aan een training van Sprookjesvrouw werd ik aangenaam verrast door de professionaliteit van Nicole, de openheid en haar leiderschap. Nicole vindt niets vreemd en moedigt je 100% aan om daarnaar toe te gaan en dat te doen, wat het beste voor jou voelt. Ik raad haar van harte aan."

bottom of page