top of page

#fempowerment
#eileiderschap
#sisterhood
#spiritonwards

Bekrachtigen. Eren. Inspireren. Initiëren. Motiveren. 
Onvoorwaardelijk luisteren en gehoord worden.
Jezelf met en zonder schaamte uitdrukken.
Raken en geraakt worden.
Gevoelens verwerken.
Bedding ervaren.
Jezelf zijn.

 

Dat is waar ik, samen met Jennie Rekers van Mystieke Missie, de Mystieke Kracht Cirkel voor in het leven roepen. Samen organiseren we jaarlijks de Mystieke Krachtreis Cornwall, deze cirkel is daaruit geboren. Sisterhood en (spiritueel-)creatieve cirkels zijn voor veel vrouwen een verademing. Een plek om te ontladen en op te laden. Om te tanken en los te laten. Om kracht en kwetsbaarheid met elkaar te (leren) verbinden, zodat we authentiek en krachtig kunnen en durven leven.


We hangen zelf geen thema’s aan onze cirkels, deze ontstaan meestal vanzelf. Wel bereiden we samen minimaal een ritueel voor, op maandag 17 juli zal dat een ritueel rond (her-)geboorte zijn.

Onze cirkel is ook een laboratorium om je Eileiderschap te ontwikkelen. Dat betekent dat je op een zachte, gedragen manier kan experimenteren met wat jij in de wereld wil zetten. Dit kan in overleg vooraf ingepland worden.

Elke cirkel is gekoppeld aan de Nieuwe/Donkere Maan, een prachtig moment om nieuwe intenties te zetten voor de komende (2) manen/maanden. Het is ook een periode waarbij je makkelijker toegang hebt tot je onderbewuste.

#fempowerment #sisterhood #eileiderschap #cronepower #spiritonwards

bottom of page