top of page
  • Foto van schrijverLa Pol

Vertrouw op jezelf


Hoera! Vandaag besta ik precies 15 jaar als zelfstandig ondernemer. En omdat ik mijn bedrijf heb opgericht op mijn verjaardag is het dubbel feest.

Daarom deel ik vanaf vandaag 15 dagen lang een sprookjesles. Het zijn wijsheden, opgedaan vanuit ervaring, en in de kern zijn het meer levenslessen dan tips en tricks die alleen ondernemers kunnen gebruiken. Juist rondom dit voor mij belangrijke jubileum - ik ben namelijk echt f#cking trots op mijn zelfstandigheid - heb ik ontdekt dat ik soms teveel met mijn rol als ondernemer geïdentificeerd ben. Sprookjesvrouw is juist geboren uit waar het écht om draait. Om dat wat ons allemaal verbindt, groot of klein, jong of oud, man of vrouw. Waar het voor mij écht om gaat is de mens áchter het merk, áchter de ondernemer, áchter de baas, de werknemer, de politicus, de vuilnisman, de lerares, de koning, de koningin en ja, ook áchter de man en áchter de vrouw. Zelfstandigheid gaat ook veel verder dan beslissingen nemen over je bedrijf. Om hulp vragen is het meest ironische voorbeeld van iets dat om een eigen besluit vraagt. Ware zelfstandigheid neem je op alle lagen: emotioneel, mentaal en spiritueel. Het is jezelf en niemand anders accountable houden voor je (non-)keuzes. Dat is het meest liefdevolle, zuivere en krachtige dat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Eigenhandig én -hartig over jouw koninkrijk regeren. Vergeet niet dat de Fairytale Force met ons is, en vanaf vandaag ook de Fairytale Flow. Laten we blijven verzachten en het leven blijven vieren, daar worden we sterk en dankbaar van. Op naar de volgende 15 jaar zelfstandigheid, ondernemerschap en sprookjes! #15jaarlapol #sprookjesmerk #heldinnenwerk #eileiderschap #vierhetleven #carpediem #sterkestorytelling #levenslessen #vertrouwjezelf #powertoyou #fairytaleflow

Comments


bottom of page