top of page
  • Foto van schrijverLa Pol

Waarom je wordt getest


Dag 0 Slimme 0 Sexy 0 Stoere Sprookjesvrouw,

[ vink aan wat van toepassing is ] Hoe is het met je, faalangstige fröle? Fierce fairytale Miss 😉? Hoe zit je erbij? Nog wat winterig MissTroostig MissChien? Of juist lekker Lenteachtig MissTerieus? Hoe jij je Voelt is een belangrijk ingrediënt voor jouw Geluk, maar geluk is kortstondig en om dingen te laten lukken heb je meer nodig! Dat heb ik afgelopen weken goed gevoeld en proefondervindelijk ondergaan. Ik ben me opnieuw bewust geworden dat ook sprookjes een prijs hebben. Ik was super gefocused én super gestressed. Magisch machtig én meeslepend moedeloos. Betoverend toegewijd én total loss. Ik ben namelijk verhuisd. Niet een keer. Niet twee keer. Maar drie keer. In nog geen jaar. Scheepsrecht? Shipwreck! Talk about ‘onthechten’! Vroeger, toen ik nog een Punk Prinses was, op weg om ‘de’ weg totaal kwijt te raken, liet ik mensen en plekken los alsof ik een boer of een scheet liet. Ach, misschien was er even wat ongemak, maar echt erg vond ik het niet. Ik hield van het nieuwe! Nieuwe mensen, nieuwe ervaringen, nieuwe gevoelens. Bovendien, ‘a girl’s gotta do what a girl’s gotta do!’. Inmiddels ben ik wat ouder, wat wijzer en ook wat gehechter. Daar ben ik trots op! In mijn twenties kón ik niet hechten [ alle credits voor mijn hechtingstrauma ], met als gevolg dat ik wel móest ontwortelen. Loslaten was ooit gemakkelijk voor me, omdat blijven en vasthouden doodeng was. Het kopen van een eigen huis 10 jaar na mijn burn-out voelde als ‘het ultieme wortelen’. Alleen een kind krijgen kon dat nog toppen. Dus ja, al dat ‘loslaten’ [ k-woord inmiddels ] deed meer met me dan ik had voorzien. Het helpt dan enorm als je zacht kunt landen. Helaas… Dag 1: geen warm water [ serieus? ] Dag 2: geen internetaansluiting [ whatthef#ck ] Dag 3: geen frisse wc lucht door half open riool voor terras [ gatver ] Another one bites the dust Voordat je denkt, ‘ach arme’, wacht! Elke beproeving is een krachttoer ‘in disguise’. Je wordt uitgedaagd, je mag ‘het geleerde’ laten zien. Kun je geduld bewaren, kalm blijven, prioriteiten stellen, doortastend zijn en op je strepen staan [ dit had al láng geregeld moeten zijn! ]. Gooi je dingen overboord die je helpen, zoals ademwerk en meditatie of versterk je je practice? Welke keuzes maak je tijdens een beproeving? Beproevingen leveren je super veel op, als je ze doorstaat. Als je door het stof heen bijt, in de arena blijft, je tanden erin zet. Nee, gemakkelijk is dat niet en het kost je ook iets. Maar de winst maakt het uiteindelijk de moeite waard, dat ontdek je als de storm gaat liggen. Ik heb super veel wezenlijke inzichten opgedaan. Over mijn mensenkennis, mijn relatie, mijn keuzes, mijn voorkeuren enz. enz. Elke Heldinnenreis kent haar eigen beproevingen. Wat zijn de jouwe? Hoe ga jij ermee om? Wat leer jij ervan? Neem succes- en faalangst, de reden waarom jij je hebt ingeschreven voor mijn e-book en dit Lefzine [ en inmiddels 11*** van jullie ook voor de training! ]. Hoe speelt dit momenteel een rol in jouw leven? Hoe ga jij om met je angst? Waar haal jij je Miss Lukken vandaan: je geluk en je succesvogel? Ik weet dat ik het niet hoef te zeggen, maar ik doe het toch: JIJ BENT ZÓ DE MOEITE WAARD, JIJ BENT GEWELDIG, JIJ BENT EEN HELDIN! Als je nog niet genoeg in jezelf gelooft, geloof dan op zijn minst in iets anders wat je optilt: je missie, de liefde, God, het Universum, je klant, het Licht, je werkmethode, Moeder Aarde, wijn of je kat voor mijn part! Echt SoulSister, om te Leven heb je Heldinnenmoed nodig. En die zit ook in jou. Er zit een Miss Lukken in jou: iemand die (van) haar zielsmissie leeft en geluk brengt. Wees je eigen klavertje vier, en pluk jezelf! Ik wens je een inspirerende, internationale Vrouwendag! Heldinnengroet, NicoleTot 11 maart kun je nog instappen in de online training Miss Lukken voor slechts € 99,- [ excl. btw ]. Daarna gaat de prijs omhoog naar € 139,- [ excl. btw ]. #actie Alleen vandaag geef ik 3 gouden tickets weg voor de online training Miss Lukken aan vrouwen die meedoen met de #iamrosie actie. Vergeet me niet te taggen in het bericht!

Kijktip: de film Moxie op Netflix.


*** Over het getal 11 “Het meestergetal 11 is verbonden met spiritualiteit, geestelijk inzicht, openbaring, creativiteit enintuïtie. Dit getal geeft een groot scheppend potentieel (dubbele 1), sterke mystieke neigingen, grote innerlijke vermogens en aanleg tot leiderschap, vaak een helderziende aanleg. Dit is een dualistisch en geheimzinnig getal (grondgetal is de vrouwelijke 2), dat soms ook excentrieke eigenschappen of uitingen kan geven. Het getal van de begenadigd kunstenaar, (spiritueel) leider, musicus óf een doorgewinterde boef. Een getal van uitersten dus. Dit getal wordt gezien als een lastig getal, met tegengestelde tendensen in zich. Het getal 11 omhelst de tegenstellingen van hemel en hel, de dualiteit op deze Aarde en de innerlijke strijd die ermee gepaard kan gaan om deze tegenstellingen te overbruggen. Maar als de grote kracht van de 11 wordt ingezet voor een hoger doel of ideaal, dan geeft dit getal een immense, creatieve energie waarmee uitstekende resultaten kunnen worden bereikt!”


#heldinnenreis #moxie #lef #moed #beproevingen #meestergetallen #misslukken #onlinetraining #bezieling #succesangstoverwinnen


bottom of page