top of page

so(u)lo talentenspel traject

Talentenspel Traject 1-op-1 
Van professional purpose naar persoonlijk leiderschap

Talent kan niet worden aangeleerd, het is Archetypisch Jij! Het kan wel worden wakker gekust - net als Doornroosje. Elk mens wordt geboren met bepaalde talenten, het vergt oefening om er daadwerkelijk een vaardigheid van te maken. Het vraagt (ei)leiderschap, (zelf)vertrouwen en inzet om je talent daadwerkelijk te kunnen verzilveren. 

Het Talentenspel geeft inzicht en antwoorden op de drie meest belangrijke vragen in het leven:
1. Wie ben ik?
2. Wat kom ik hier doen?
3. Waar ga ik voor/hoe geef ik mijn purpose vorm?


Pinkprint | Het Talentenspel geeft inzicht in wie je bent, wat je potentie is en hoe je die het beste kunt ontwikkelen en inzetten om bij te dragen aan deze sprookjeswereld. Het 'spel' biedt tools voor hoe jouw levensbasis op orde krijgt (wat je zelf nodig hebt) en wie je bent in relatie tot anderen (jouw ideale werk- en leeromgeving). Je krijgt ook antwoord op een van de allerbelangrijkste vragen in je leven: WAAROM je jouw specifieke talenten hebt; ze zijn namelijk de
pinkprint voor je identiteit en je persoonlijke missie & purpose. 


Intuïtief | Het Talentenspel wordt zeer breed ingezet, in wezen voor élk onvervuld verlangen en voor elke levensvraag, of dit nu op het persoonlijke of het professionele vlak is. Het is een raadzaam bij zingevingwerk, het is het instrument bij uitstek om je intuïtie te ontwikkelen, en in het ondernemerschap gebruik ik het om richting en focus aan te brengen en als basis voor jouw business en branding. Het spel laat je zien wat jouw persoonlijke voedingsbodem is: wat heb JIJ nodig om te floreren? Het wordt ingezet in liefdes- en relatiekwesties, bij teambuilding (bepalen van rollen) en bij merkvragen van organisaties. Tot slot nodigt het Talentenspel ons uit om op een verbeeldingsvolle manier leiderschap te tonen en eigenwaarde te ontwikkelen (Koning- en/of Koninginneschap).

Diepgaand | Het Talentenspel is een diepgaand, transformerend coaching traject dat met de kracht van het (W)onderbewustzijn werkt. Dáár word je leven gesmeed. Daar liggen jouw skeletten en je schatten: je verborgen vermogens, je beren op de weg, je diepste verlangens, je blokkades, je verborgen talenten én - dus - je slapende potentie. Het is ontwikkeld door Willem Glaudemans en Willem Hanhart en wordt onder deskundige begeleiding van een gecertificeerd talentencoach gespeeld. Een belangrijke bijdrage aan het spel is geleverd door Michèle Wattel.

Proces | Het Talentenspel vraagt een investering in tijd, energie en geld. Afhankelijk van jouw ontwikkeling moet je rekenen op 6 sessies van 3 uur gemiddeld (om de 2 à 3 weken). In een aparte terugkomsessie (niet inbegrepen) kunnen we concreter ingaan op de vertaling van jouw missie naar werk of Wondernemerschap. Valt het aantal standaard traject sessie
s hoger uit, dan gaan we in overleg over de meerkosten.

Investering | Een Talentenspeltraject kost € 1.650,-. Je kunt er voor kiezen om met mij te werken op basis van een uurprijs van € 95,- per uur, indien je vermoedt dat jij minder sessies nodig hebt. De investering is exclusief btw. 

Afmelden | Afmelden voor een sessie is koste
loos tot een dag vooraf - afmeldingen voor de maandag ontvang ik graag uiterlijk op vrijdag. Voor afmeldingen binnen 24 uur betaal je 50% van de sessiekosten. Je afmelding is geldig indien door mij bevestigd. Alleen dringende redenen vormen een uitzondering. 

Vragen
| Wil je meer weten over dit (f)empowerment traject? Voel je vrij om contact met me op te nemen, zodat ik je meer kan vertellen. Als je laagdrempelig wil kennismaken met mij en het spel, boek dan een Talentreading

Het leven zit vól betekenis. Blijf niet zoeken,
volg dat wat jouw leven
zin geeft

Caroline Myss

ONTWIKKEL JE VERTROUWEN

witruimte
 

bottom of page